Η Εταιρεία

ΔΕΠΑ Α.Ε.


Η ΔΕΠΑ Α.Ε εισήγαγε το φυσικό αέριο στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας μια μεγάλη ενεργειακή επένδυση μέσω ενός έργου βασικής υποδομής , που έφερε φυσικό αέριο από τη Θράκη ως την Αττική και σε όλα τα μεγάλα κέντρα κατανάλωσης της ηπειρωτικής χώρας.

Η ΔΕΠΑ Α.Ε., με πολύχρονη παρουσία στην ελληνική αγορά, αποτελεί ένα σύγχρονο και ανταγωνιστικό Όμιλο εταιρειών, με δυναμική παρουσία στον ενεργειακό τομέα και ουσιαστική συμβολή στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των τοπικών κοινωνιών.

Πρωτοπόρος στην εξυπηρέτηση του καταναλωτή μέσα σε ένα απελευθερωμένο περιβάλλον, έχει ήδη προχωρήσει στην ανάπτυξη πρατηρίων για την τροφοδοσία οχημάτων με φυσικό αέριο σε όλη την Ελλάδα, σε κομβικά σημεία στην Αττική, την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα και το δίκτυό τους διευρύνεται συνεχώς. Συγκεκριμένα, πρατήρια λιανικής πώλησης για τον ανεφοδιασμό οχημάτων με κινητήρα φυσικού αερίου λειτουργούν στην Αττική, στην Κηφισιά, στην Ν. Φιλαδέλφεια, στην Ανθούσα , στα Άνω Λιόσια, στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη, στη Θεσσαλονίκη, στην Πυλαία και στην Νέα Μαγνησία ,στη Λάρισα, στο Βόλο και τη Λαμία. Στα άμεσα σχέδια της ΔΕΠΑ, εντάσσεται η ίδρυση νέων πρατηρίων στο Κορωπί, στην Ηλιούπολη, στον Ασπρόπυργο, στον Άλιμο, στον Πειραιά κλπ.

Το προϊόν που διατίθεται στον τελικό καταναλωτή είναι γνωστό με το όνομα FISIKON.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Font Resize